KontaktOm ossPortefølje
Se showreel
Filter
Se bare TV/FilmSe bare AnimasjonSe bare OppdragsfilmSe bare EtterarbeidSe alle

Alt i ett

Alt blir sterkere med film. Uansett om målet ditt er å få målgruppen til å tørke tårer, hyle av latter, legge merke til deg eller huske budskapet ditt, er film det sterkeste virkemiddelet du kan bruke.

 

Vi i Alt film og TV legger all vår ære i å levere det kundene våre ønsker seg - og enda litt til. Enten du er ute etter en kort filmsnutt til sosiale medier eller lengre filmer til større skjermer, vet vi hvordan du kan fortelle historien din så den blir husket.

Om oss

Kombinasjonen av filmutdanning, mange års erfaring, høye krav til oss selv og en ekte lidenskap for film, kan du være sikker på at du får den hjelpen du trenger; enten dukommer til oss med en ferdig idé eller trenger hjelp til alt.

Richard Grande

Richard er daglig leder, og har ansvaret for timeplanen vår. I tillegg er han regissør, produsent og klipper. Han er allsidig, glad i å jobbe med manus og har et godt øye for hva som skal til for å ta et prosjekt fra en løs idé til et ferdig produkt.

richard@altfilmtv.no
922 85 758

Ørjan Berg Brenne

Ørjan jobber som filmfotograf, produsent og klipper. I tillegg har han spisskompetanse på grading og motion graphics. Ørjan hjelper deg med å si det du vil si, og er glad i å jobbe med alt fra form og farge til idé og manus.

orjan@altfilmtv.no
969 10 036

Du finner oss på Filmfabrikken i Levanger

Siden er laget av